Bröllopsfotografering

bröllopsfotograf uppsala - AMAfoto

AMAfoto – er bröllopsfotograf Uppsala

 

ATT TÄNKA PÅ NÄR NI VÄLJER BRÖLLOPSFOTOGRAF

Att välja bröllopsfotograf är svårt. Det är mycket som ska stämma och det finns många att välja mellan. Så hur hittar man just sin bröllopsfotograf?

Först och främst skulle jag rekommendera er att titta på bröllopsfotografens bildstil. Titta runt i portfolion, läs de olika bröllopsberättelserna som finns i bloggen och glöm inte spana in foton från vanliga kärleksfotograferingar. Vill du se fler bilder så tveka inte att kontakta fotografen och fråga om det finns foton från fler bröllop att visa (att hinna blogga alla bröllop under högsäsongen kan vara svårt att hinna med så ofta finns det fler vackra bröllopsfoton som väntar på att bli publicerade).

Personligen älskar jag ljusa bilder där vackra miljöer och äkta känslor är otroligt viktiga! Att vara fotograf är för mig att måla en tavla. Eller flera. För det är ju också en saga som ska berättas. Sagan om er kärlek till varandra och berättelsen om just ert bröllop. Som bröllopsfotograf är det min uppgift att hjälpa er att minnas alla de stora ögonblicken men också alla de små, små detaljerna. Varje bröllop är unikt och jag vill ge er en alldeles egen berättelse. Därför hittar ni inte två bröllop som jag har fotograferat med samma bakgrund och därför erbjuder jag inte heller några bröllopsporträtt i studio.

Mina bröllopsbilder hittar ni här. Ni kan också klicka direkt på bilderna på hemsidan för att se fler bilder från samma fotografering.

Bröllopsfotografering Botaniska Uppsala

När ni hittat ett par bröllopsfotografer som har den bildstilen som ni letar efter skulle jag gå helt på magkänslan! Om det är möjligt, försök träffa fotografen innan ni bokar. För personkemin är otroligt viktig & ni måste kunna lita på att fotografen fångar de bilder som är viktiga för er. Jag håller alltid ett konsultationsmöte inför varje bröllopsfotografering, oavsett om ni “bara” önskar bröllopsporträtt eller vill boka mig för heldagsfotografering. För mig är det ingen skillnad. Tillsammans ska vi skapa magi! Vid konsultationsmötet försöker vi lära känna varandra en smula och tillsammans går vi igenom era unika önskemål. Efter konsultationsmötet kommer vi ha kontakt per e-post hela vägen fram till bröllopet och ni är självklart alltid välkomna att slå mig en signal om ni har några funderingar! Inga frågor är för små eller för dumma ♥

bröllopsfotograf Uppsala - AMAfoto
bröllopsfotograf Uppsala - AMAfoto
Bröllopsfotograf Uppsala - AMAfoto
bröllopsfotograf Upsala - AMAfoto

Vid ett senare tillfälle genomför vi även en provfotografering för att ni ska få känna på hur det känns att stå framför min kamera. Så kan ni känna er lugna inför den biten under er stora dag (eftersom ni säkert kommer ha ett & annat övrigt att vara nervösa inför) .

Sist av allt skulle jag faktiskt fundera över priset för bröllopsfotograferingen. Men jag vet att det är såklart spelar roll för de allra flesta & därför har jag valt att ha min prislista på hemsidan. Jag har färdiga paket för att det ska vara enkelt men självklart skräddarsyr vi ett paket för just er om ni inte skulle hitta ett paket som passar era önskemål!

Ni hittar min prislista för bröllop här.

ÄR NI INTRESSERADE AV ATT BOKA FOTOGRAF TILL ERT BRÖLLOP I UPPSALA, I EN ANNAN DEL AV SVERIGE ELLER RUNTOM I VÄRLDEN?

Va roligt att ni gillar mina bilder och är intresserade av att ha mig som er bröllopsfotograf! Att få dela just ert bröllop skulle självklart vara en stor ära & jag ser fram emot att möta just era önskemål!

Just nu har jag väldigt många uppdrag som familjefotograf och från och med säsongen 2019 har jag valt att begränsa mig till att fotografera bröllopsporträtt i och omkring Uppsala. Dock är jag fortfarande galet förälskad i att fota destinationsbröllop runtom i Europa och resten av världen, så gifter ni er utomlands så är ni varmt välkomna med er förfrågan.  

Mina kontaktuppgifter hittar ni här. Vi hörs!