Lycka! Äntligen har vi hittat den – vår fotostudio i centrala Uppsala…

Nycklarna till vår fotostudio i centrala uppsala

Vi har blivit med lokal! Vi har hittat alldeles en egen fotostudio i Uppsala – jag och en annan duktig fotograf och underbar vän, Dreamtales. Det känns bara helt fantastiskt! Som jag har letat månader ut och månader in det senaste året. Till slut, lite av en slump hände det. När jag minst anade det så var den där bara där. Vår underbara fotostudio. W.O.W!

Det är inte lätt att hitta en lokal som passar som fotostudio från första början. Att sen hitta en lämplig lokal för att ha fotostudio i ett centralt bra läge i Uppsala, ja där någonstans började det blir jättesvårt. Jag ville att min studio skulle vara lagom stor, ha lagom takhöjd, ha fint ljusinsläpp och ha ett rimligt pris. Ja, ni hör ju. Listan va lång…

Men nu är den här! Ett gammalt vackert fyrtiotalshus som är helt nyrenoverat med stora fönster och stenväggar. I love it! Vi målar hyllor och stolar, kånkar och bär dit all rekvisita, köper gofika och pysslar. Flyttar in vår kreativa själ. Och det kommer bli magiskt när det blir klart.

Jag har ju i många år fotat utomhus, i min hemmastudio och hemma hos nyblivna föräldrar. Utomhus är helt magiskt när vädrets makter är med oss. Dagar med regn på tvären och kyla som biter i kinderna är mer en utmaning och för mig som barnfotograf inte så tilltalande. Jag vill att alla ska ha en härlig upplevelse när man fotas hos mig. Och rent krasst, vädret rår jag inte på. Då kommer det vara en enorm lyx att kunna fota barnen inomhus. I synnerhet när man ska fota de allra minsta barnen som håller till i markhöjd. I min studio kommer jag kunna ha helt oslagbara möjligheter att erbjuda vackra barnporträtt året om på både nyfödda och lite äldre barn genom att jag kan styra ljuset så att det alltid blir det allra bästa. Det här kommer bli så fantastiskt!  

Men bäst av allt kommer det bli såklart när vi kan bjuda in er dit! Ta fantastiska foton, klämma och känna på alla vackra produkter, eller bara ta en fika. Ni hittar vår fotostudio på Alsikegatan strax bakom centralstationen i Uppsala. Bra kommunikationer med buss och gratis parkering för de som är bilburna. Kom snart och hälsa på! 

Nycklarna till vår fotostudio i centrala Uppsala

Lämna ett svar

*