PLÖTSLIGT HÄNDER DET – BRÖLLOPSBILDER PÅ BLOGGEN

bröllopsfotograf Uppsala Krusenbergs herrgård

Ja, bloggen är inte helt död. Inte jag heller för den delen. Men tiden bara rinner iväg! Tre helt fantastiska sommarmånader fyllda med bröllop, sol & bad, och trädgårdsmys verkar lida mot sitt slut. Regnet piskar mot rutan, mörkret lägger sig och jag får värsta Ernstfeelingen… Vill bara tassa runt i mina raggsockor, tända en brasa, koka en kopp mynta-te och kramas med mina nära och kära.

Och med hösten hoppas jag också att lusten att blogga kommer tillbaka. Sedan början av juni har jag fotat bröllop i princip varje helg. Och först igår insåg jag plötsligt vad temat för i år verkar vara. Oavsett om det har varit bröllop i Uppsala, Märsta, Tierp, Borlänge, eller Falun så har vi fotograferat vid sjöar – både utomhusbröllopen och kyrkobröllopen i år har med några undantag varit nära en sjö. Och gång på gång har jag hört mig själv säga – “ni kan titta ut mot havet”. Lite skadad efter uppväxten på västkusten kanske 🙂

Nåväl, det har varit helt magiska dagar med helt underbara människor. Så glad för varenda en av er som jag får chansen att lära känna. Ren och skär lyx. Och jag har så himla många fina bilder som förtjänas att visas upp! Jag, som alltid förespråkar vackra tavlor och album just för att inte bilder ska bli fast i en dator. Så har mina egna bröllopsfoton fastnat i något litet hål //pinsamt//… Men å andra sidan, det är precis det jag säger så ofta på bildvisningarna! Det är ingen idé att tänka: “Vi köper de digitala filerna så fixar vi förstoringar och album sen“. Den absoluta majoriteten av mina kunder är småbarnsföräldrar precis som jag. Och när man är mitt i småbarnscirkusen så kommer det där sen väldigt, väldigt sällan. Och när det väl gör det, så finns det miljoner andra små saker som man ska göra nu när sen äntligen är här. Eller så är det just då man ska tända en brasa, koka en kopp te och kramas – eller hur? Och då är det ju väldans skönt om det där albumet redan är gjort. 

Mera kramar åt folket! Glad höst på er!

 

bröllopsfotograf Uppsala Krusenbergs herrgård

Lämna ett svar

*